Capucijnenstraat 84 in Maastricht

Capucijnenstraat 84, 6211 RT Statenkwartier in Maastricht
€ 349.000/k.k.
 • Beschrijving
 • Adres
 • Details

Beschrijving

In de verkoop bij Topmakelaars op een zeer markante locatie in het centrum van Maastricht gelegen, dit knusse woonhuis met o.a. 2 badkamers, 2 keukens, 3 slaapkamers, dakterras en een verzorgde stadstuin met achterom.

De centrale locatie van deze instapklare woning in hartje Maastricht is een schot in de roos! Winkels en prachtige groenvoorzieningen op loopafstand. Heerlijk winkelen in de binnenstad en een terrasje “pikken”, het behoort allemaal tot de mogelijkheden door de ideale ligging!

De indeling van de woning is als volgt:

Souterrain:
Gewelfde kelder van ca. 9m2.

Begane grond:
Zeer ruime entree voorzien van een hardstenen vloer, toegang naar het souterrain, keuken en trapopgang naar de 1e en 2e verdieping.

Gezellige woonkamer met keuken welke ook voorzien zijn van een hardstenenvloer is gescheiden door een tussenportaal met toilet en de witgoedaansluitingen. De woonkamer en keuken zijn voorzien van magnifieke raampartijen aan de voor- en achterzijde waardoor prachtige woonbeleving met daglichttoetreding.
Deze ruimte wordt vooral gekenmerkt door zijn strakke wanden en plafond. Kortom een bijzonder hoogwaardige afwerking.

Middels de woonkamer is toegang tot de tuin. Achter in de tuin is
een poort die uitkomt op een parkeerterrein dat toegankelijk is via Hoogfrankrijk. Hier is een recht van overpad om van en naar de tuin te gaan.

De tuin van de woning is gelegen op het zuid-westen en een typische stadstuin; deels voorzien van schuttingen, een fietsenstalling, sierbestrating en afgewerkt met veel groen.

De moderne keuken is voorzien van diverse keukenapparatuur. Uitgevoerd met o.a. een houtenlook aanrechtblad, een 4-pits gaskookplaat, koelkast, vaatwasser, combimagnetron en afzuigkap. Deze keuken is tevens voorzien van strak design en mooie accenten.

1e Verdieping:
Hier bevindt zich een ruime slaapkamer (waar ook twee slaapkamers mogelijk zijn), en de eigentijdse badkamer. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het dakterras.

– Slaapkamer 1 met badkamer: afmeting ca. 6.80 x 3.30m.

De badkamer is voorzien van strak stucwerk, een tegelvloer, vaste wastafel, zwevend toilet en inloopdouche.

2e Verdieping:
Hier bevindt zich een ruime (slaap)kamer met de 2e keuken en de 2e badkamer.

– (Slaap)kamer 2 met badkamer en keuken: afmeting ca. 6.75 x 3.25m.

De 2e badkamer is voorzien van een zwevend toilet, wastafel en inloopdouche. Middels een trap in de kamer is er toegang tot de 3e verdieping.

3e Verdieping:
De zolder (slaapkamer 3) is voorzien van een dakkapel en geschikt voor meerdere doeleinden. U kunt deze ruimte ook gebruiken als fitness/studeer/hobby/muziekkamer.
De gehele woning is perfect gemoderniseerd.

Extra info:
– Bouwjaar ca.1850
– Woonoppervlakte: ca.99 m2
– Perceel: 82m2
– Inhoud: ca. 325m3

– Geheel nieuw stucwerk
– Nieuwe vloer en ondervloer
– HR-CV installatie 2012 eigendom
– Begane grond geheel voorzien van vloerverwarming
– Deels hardhouten- en deels kunststof kozijnen met dubbele beglazing
– Dakisolatie
– bestemming gemengd-1 (o.a. wonen en aan huis gebonden beroepen eventueel met hospes/hospitaregeling)
– er is geen vergunning voor woningsplitsing of kamerverhuur
– achtertuin met achterom (o.a. voor fiets)

Wij laten u graag kennismaken met puur wooncomfort en alle voordelen die deze woning u biedt. Alleen een bezichtiging geeft u de juiste indruk!

Meer info:
Bel of mail naar info@topmakelaars.com.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 • Adres: Capucijnenstraat 84
 • Stad: MAASTRICHT
 • land: Nederland

Detail

 • Prijs: € 349.000/k.k.
 • Woonoppervlakte: ca. 82 m²
 • Perceel: 99 m²
 • slaapkamers: 3
 • Kamers: 6
 • Inhoud: ca. 325 m³
 • Bouwjaar: 1850
 • Type woning: tussenwoning