Michèlle Boessen

tussenwoning in Maastricht
Afgelopen jaar binnen no-time ons huis via Topmakelaars verkocht. Fijne begeleiding vooraf v.w.b. het verkoopproces, aandachtspunten etc. Daarna mooie professionele foto's, plattegrond en beschrijving opgesteld door Topmakelaars en binnen 2 weken was alles rond. Dank aan Jeroen en Maarten voor de fijne begeleiding.
Ook erg fijn dat ze ons ook in de zoektocht naar ons nieuwe huis op weg hielpen.

Fijne, no-nonsense, flexibele en meedenkende makelaar!
Vivianne R.

Molenweg Maastricht
‎Vivianne Rijnders‎ aan Jeroen Olislagers, 8 februari om 12:16 ·
Jeroen Olislagers mag zich met recht Topmakelaar noemen! Ons huis is super snel verkocht en bij deze makelaar staan service en persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Bedaank Jeroen!
Maartje en Noelle

appartement in Maastricht
Door vrienden werden wij getipt om bij de verkoop van ons appartement inclusief garage topmakelaar Jeroen Olislagers in te schakelen. Dit bleek een gouden greep. Ons appartement was binnen twee en een halve maand verkocht, en de garage binnen een half jaar. Beide tegen de vooraf afgesproken prijs. Jeroen is erg open, transparant en betrouwbaar. Daarnaast zeer flexibel. Goed bereikbaar via mail, telefoon, whatsapp of sms. Zelfs in de avonduren en in het weekend volgt snel een reactie. Het grote voordeel van Jeroen is dat hij een gedegen plan van aanpak heeft, waar hij vooraf heel helder over is. Hij werkt met een goede fotograaf die zorgt dat het pand ruimtelijk op de verschillende sites terechtkomt. Het allergrootste voordeel van Jeroen is dat hij ons ook heeft meegeholpen bij het zoeken naar een nieuwe woning. Hij gaat mee tijdens een tweede bezichtiging, geeft op basis van zijn marktkennis advies over de marktwaarde van het huis, en adviseert over de strategie inzake het onderhandelen. Ook bij het biedproces voor ons nieuwe huis heeft hij de contacten met de makelaar van de verkopende partij gelegd. je hebt een goede verkoop- en aankoopmakelaar tegelijk wanneer je met De Topmakelaars in zee gaat.
Marcel Wierx

Bloemenweg Maastricht
Doet wat hij belooft. Is kundig en correct, gaf ons advies wat we aan de woning moesten doen om het goed over te laten komen bij de e.v.t.kopers.
Joseline en Hans-Jürgen

Woning in Partij en vakwerkwoningen in Mechelen
"Is Jeroen Olislagers een topmakelaar? Wij kunnen dit helemaal bevestigen. Het lukte hem in relatief korte tijd, een huis in de hogere prijsklasse, een groot complex van vakwerkhuizen en een los stuk grond te verkopen. Indrukwekkend was de serieuze beoordeling van verkoopkansen, het perfecte marketing (o.m. door het inschakelen van een professionele fotograaf), de vriendelijke en deskundige manier in de omgang met kijkers, met banken, notarissen en met ons als verkopers. Bedankt, Jeroen!

Joseline Jansen-Schmitz
Hans-Jürgen Harborth"
Ger en Mayita Wolfs

Woning in Eijsden
Wij zijn heel tevreden over Jeroen Olislagers omdat hij binnen 10 maanden ons huis heeft verkocht terwijl er behoorlijk veel concurentie was van een groot project waar ongeveer 250 woningen zijn gebouwd en verkocht! Onze complimenten.

Ger en Mayita Wolfs
Bart

Bungalow in Heerlen
Mijn ervaring met Jeroen Olislagers is kort gezegd goed tot zeer goed te noemen. Mijn woning was binnen vijf maanden verkocht zonder verlies, een prestatie te noemen in deze magere tijden.
Jeroen maakt voordat hij in actie komt een diepgaande analyse en stappenplan. Hij heeft specialisten in dienst die de kans aanzienlijk vergroten dat de woning wordt verkocht. Bij de totstandkoming van de vraagprijs wordt rekening gehouden met de kleinste details. Andere werknemers bij Topmakelaars Jeroen Olislagers zijn verantwoordelijk voor het aantrekken van die ene serieuze koper. Er wordt doelgericht te werk gegaan. Het klinkt eenvoudig maar in de praktijk is dit een vak dat alleen door analisten en marketing-specialisten kan worden verwezenlijkt.
Jeroen Olislagers onderscheidt zich daarom duidelijk van de andere makelaars. Niet voor niets dat hij bij verschillende instanties hoog staat aangeschreven.

Bart Gielen, Heerlen
Marcel

Woonhuis in Landgraaf
Na 8 maanden zonder resultaat en slechts 1 bezichtiging zijn we overgestapt naar TOPMAKELAARS Jeroen Olislagers. Binnen 1 week hadden we 2 bezichtigingen en binnen 2 weken was ons huis verkocht. Door middel van nieuwe foto's en door de juiste aanpak heeft Jeroen de kopers kunnen overtuigen. Jeroen is altijd bereikbaar en staat je met raad en daad bij.
Derhalve heeft Jeroen ook als aankoopmakelaar gefungeerd bij de aankoop van onze nieuwe woning. Een aanrader voor een ieder die zijn huis snel wil verkopen.......

Gr,
Marcel, Nicole en Janneke
H.J. Janssen

Woonhuis Noorbeek
We waren aangenaam verrast met Jeroen Olislagers van TOPMAKELAARS. Hij was zeer behulpzaam en met goed verstand van zaken heeft hij de woning van onze ouders op twee maanden tijd verkocht. Of je nu belde om 9 uur of om 21uur, hij was altijd bereikbaar. Met goede landelijke reclame, mooie foto's en degelijk marketingplan hadden we ondanks de crisis veel belangstelling voor onze woning.

Jeroen, bedankt.
Huub Janssen Noorbeek
M. Passier

Kessensingel Maastricht
Jeroen,

Bij deze wil ik je even laten weten dat ik zeer tevreden ben over jouw manier van aanpak i.v.m. de verkoop van mijn woning. Door middel van het UNIEK GARANTIE SYSTEEM is mijn woning binnen 4 weken verkocht. Iets wat mijn vorige makelaar niet gelukt is binnen 1 jaar.
Onder andere de voorbereiding en foto's van de woning waren prachtig en doordacht. Ik zal je dan ook zeker aanbevelen bij vrienden, familie en kennissen.
Bedankt voor de korte maar intensieve samenwerking.
Jan en Lia van Soest

Terletlaan, Oeffelt
Na veel overleg hebben we een nieuwe woning gekocht, de kinderen gingen het huis uit en we wilden kleiner en rustiger gaan wonen. Via de topmakelaars hebben we een mooi huis gevonden en we genieten er nog iedere dag van!
Jeroen bedankt voor je goede begeleiding en stevige onderhandelingen!
Jan en lia (uit Oeffelt, nu in Cadier en Keer)
Gerhard en Christa H.

Huis in Maastricht
Wij hadden in september aan een lokale makelaar opdracht gegeven ons huis in Maastricht gelegen, goed onderhouden huis met tuin te verkopen. In een tijdperk van negen maanden was er sprake van vier kijkers.
<< Toen hebben wij in juni een serieuze makelaar gekozen: Dhr. J. Olislagers van DE TOPMAKELAARS. En ons huis was binnen 7 dagen verkocht! Vak- en marktkennis, dynamisme, persoonlijk advies en van Dhr. J. Olislagers zijn indrukwekkend efficient. Hij is echt een TOPmakelaar! >>