Joseline en Hans-Jürgen

Woning in Partij en vakwerkwoningen in Mechelen
"Is Jeroen Olislagers een topmakelaar? Wij kunnen dit helemaal bevestigen. Het lukte hem in relatief korte tijd, een huis in de hogere prijsklasse, een groot complex van vakwerkhuizen en een los stuk grond te verkopen. Indrukwekkend was de serieuze beoordeling van verkoopkansen, het perfecte marketing (o.m. door het inschakelen van een professionele fotograaf), de vriendelijke en deskundige manier in de omgang met kijkers, met banken, notarissen en met ons als verkopers. Bedankt, Jeroen!

Joseline Jansen-Schmitz
Hans-Jürgen Harborth"
Monique Lexis

Appartement Maastricht
Makelaar Jeroen Olislagers van de Topmakelaars heeft ons geholpen met de verkoop van ons appartement in een zeer moeilijke tijd om een huis te verkopen, namelijk in de zomer van 2012. Jeroen kwam binnen met een goed voorbereid plan en een gedegen aanpak voor de verkoop. Hierbij was een reële inschatting van de waarde van het appartement een belangrijk punt, om vooral een realistische verkoopprijs bepalen. Ons appartement is uiteindelijk binnen 1 dag verkocht!! Een geïnteresseerde koper is gelijk de eerste dag dat het te koop stond komen kijken en heeft het uiteindelijk ook gekocht.
In de tussentijd heeft Jeroen ook nog andere potentiële kopers rondgeleid en met hen onderhandeld. Jeroen is goed bereikbaar, reageert heel snel op vragen en is altijd bereid om mee te denken en advies te geven.
Wij zijn heel tevreden over De Topmakelaars en specifiek over Jeroen Olislagers.

Bedankt Jeroen!
Familie Fraiquin

Moesdaal Maastricht
Nadat 1 jaar onze woning in de verkoop heeft gestaan ( bij een van de grotere makelaars in Maastricht ), met slechte resultaten v.w.b. bezichtigingen ( 0 bezoeken ), advertering en communicatie, zijn wij in contact gekomen met Jeroen Olislagers. Na het intake gesprek, bezichtiging van onze woning en gedetailleerde uitleg van de slogan "na 124 dagen geen verkoop dan ontvangt u 1500 Euro "zijn wij met Jeroen in zee gegaan. Na 3 weken hadden we al de eerste bezichtigingen, na 2 maanden was een voorlopig koopcontract getekend ( 62 i.p.v. 124 dagen ) en na 3,5 maand was de verkoop rond bij de notaris. Ons advies is dan ook verkoop je woning via Jeroen Olislagers, hij heeft niet voor niets TOP MAKELAARS achter zijn naam staan.
Jeroen bedankt voor de prettige samenwerking en jouw goede inzet in deze transactie.

Met vriendelijke groeten, familie Fraiquin uit Maastricht ( nu uit Eijsden )
Ger en Mayita Wolfs

Woning in Eijsden
Wij zijn heel tevreden over Jeroen Olislagers omdat hij binnen 10 maanden ons huis heeft verkocht terwijl er behoorlijk veel concurentie was van een groot project waar ongeveer 250 woningen zijn gebouwd en verkocht! Onze complimenten.

Ger en Mayita Wolfs
Bart

Bungalow in Heerlen
Mijn ervaring met Jeroen Olislagers is kort gezegd goed tot zeer goed te noemen. Mijn woning was binnen vijf maanden verkocht zonder verlies, een prestatie te noemen in deze magere tijden.
Jeroen maakt voordat hij in actie komt een diepgaande analyse en stappenplan. Hij heeft specialisten in dienst die de kans aanzienlijk vergroten dat de woning wordt verkocht. Bij de totstandkoming van de vraagprijs wordt rekening gehouden met de kleinste details. Andere werknemers bij De Topmakelaars Jeroen Olislagers zijn verantwoordelijk voor het aantrekken van die ene serieuze koper. Er wordt doelgericht te werk gegaan. Het klinkt eenvoudig maar in de praktijk is dit een vak dat alleen door analisten en marketing-specialisten kan worden verwezenlijkt.
Jeroen Olislagers onderscheidt zich daarom duidelijk van de andere makelaars. Niet voor niets dat hij bij verschillende instanties hoog staat aangeschreven.

Bart Gielen, Heerlen
Marcel

Woonhuis in Landgraaf
Na 8 maanden zonder resultaat en slechts 1 bezichtiging zijn we overgestapt naar DE TOPMAKELAARS Jeroen Olislagers. Binnen 1 week hadden we 2 bezichtigingen en binnen 2 weken was ons huis verkocht. Door middel van nieuwe foto's en door de juiste aanpak heeft Jeroen de kopers kunnen overtuigen. Jeroen is altijd bereikbaar en staat je met raad en daad bij.
Derhalve heeft Jeroen ook als aankoopmakelaar gefungeerd bij de aankoop van onze nieuwe woning. Een aanrader voor een ieder die zijn huis snel wil verkopen.......

Gr,
Marcel, Nicole en Janneke
H.J. Janssen

Woonhuis Noorbeek
We waren aangenaam verrast met Jeroen Olislagers van DE TOPMAKELAARS. Hij was zeer behulpzaam en met goed verstand van zaken heeft hij de woning van onze ouders op twee maanden tijd verkocht. Of je nu belde om 9 uur of om 21uur, hij was altijd bereikbaar. Met goede landelijke reclame, mooie foto's en degelijk marketingplan hadden we ondanks de crisis veel belangstelling voor onze woning.

Jeroen, bedankt.
Huub Janssen Noorbeek
M. Passier

Kessensingel Maastricht
Jeroen,

Bij deze wil ik je even laten weten dat ik zeer tevreden ben over jouw manier van aanpak i.v.m. de verkoop van mijn woning. Door middel van het UNIEK GARANTIE SYSTEEM is mijn woning binnen 4 weken verkocht. Iets wat mijn vorige makelaar niet gelukt is binnen 1 jaar.
Onder andere de voorbereiding en foto's van de woning waren prachtig en doordacht. Ik zal je dan ook zeker aanbevelen bij vrienden, familie en kennissen.
Bedankt voor de korte maar intensieve samenwerking.
Jan en Lia van Soest

Terletlaan, Oeffelt
Na veel overleg hebben we een nieuwe woning gekocht, de kinderen gingen het huis uit en we wilden kleiner en rustiger gaan wonen. Via de topmakelaars hebben we een mooi huis gevonden en we genieten er nog iedere dag van!
Jeroen bedankt voor je goede begeleiding en stevige onderhandelingen!
Jan en lia (uit Oeffelt, nu in Cadier en Keer)
Gerhard en Christa H.

Huis in Maastricht
Wij hadden in september aan een lokale makelaar opdracht gegeven ons huis in Maastricht gelegen, goed onderhouden huis met tuin te verkopen. In een tijdperk van negen maanden was er sprake van vier kijkers.
<< Toen hebben wij in juni een serieuze makelaar gekozen: Dhr. J. Olislagers van DE TOPMAKELAARS. En ons huis was binnen 7 dagen verkocht! Vak- en marktkennis, dynamisme, persoonlijk advies en van Dhr. J. Olislagers zijn indrukwekkend efficient. Hij is echt een TOPmakelaar! >>
Familie Slaats

Baleinruwe, Maastricht
Hele mooie prijs voor een hele mooie woning! Jeroen heeft de aankoop snel en gemakkelijk voor ons geregeld.